Ólomüveg restaurálás

Ólomüveg restaurálás

2016. május 08. - ólomüveg ablak ajtó

Az idő vasfoga mindenen nyomot hagy, még féltve óvott ólomüveg tárgyainkon, tiffany lámpáinkon is. Idejében igénybe vett ólomüveg restaurálás azonban az ólomüveg korábbi állapota szépen visszaállítható és még sokáig gyönyörködhetünk látványában.

Az ólomüvegek tulajdonosuk számára általában rendkívül sokat jelentenek. Gyakran találkozom olyan családdal, ahol családi ereklyévé vált egy-egy ólomüveg betét, vagy tiffany lámpa. Ahhoz azonban, hogy ezek a tárgyak generációról generációra hagyományozódjanak, szükséges bizonyos időközönként ólomüveg restaurálás  igénybevétele.

Az ólomüveg restaurálás kifejezés magában foglal minden olyan intézkedést, ami az ólomüveg épségének és állapotának megőrzését, vagy helyrehozását érinti. Akármennyire is óvjuk ólomüvegeinket az szép lassan kopik és sérül. Bizonyos környezeti ártalmakkal szemben nem tudjuk megóvni az ólomüveget. Bár maga az üveg egy kifejezetten időtálló anyag, például egy ólomüveg ablak vagy ólomüveg ajtó esetében a természeti hatások ronthatnak minőségén, állapotán. A színes ólomüvegnek például nem tesz jót a sok és erős napfény, de a hirtelen hőmérsékletváltozás, vagy a tartós nedvesség, pára sem. Ám ezek ellen ólomüveg tulajdonosként nem igen tudunk mit tenni.

Az ólomüveg időközi karbantartása, az ólomüveg restaurálás azonban lehetővé teszi azt, hogy az ólomüveg sokáig szép maradjon és egyszer majd unokáink, dédunokáink is gyönyörködhessenek benne.

Amennyiben ön is rendelkezik ólomüveggel és szeretné felmérni annak állapotát, esetleg szemmel láthatóan sérült, vagy makacs szennyeződés rakódott rá, vegye fel velem a kapcsolatot.

Temérdek ólomüveg restaurálási munkámnak köszönhetően nagy tapasztalatra tettem szert ólomüveg restaurálás területén. Forduljon hozzám bizalommal!

email: sooscsilla.glass@gmail.com

telefon: 0630 557 6233

ólomüveg restaurálás

ólomüveg javítás

ólomüveg javítás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olomuvegrestauralas.blog.hu/api/trackback/id/tr528696032